Активісти не мають наміру знімати блокаду на Донбасі

Читать на русском
Активісти так званого штабу блокади торгівлі з окупантами заявляють про намір продовжити блокування на Донбасі.

У так званому штабі блокади торгівлі з окупантами заявляють про намір продовжити блокування на Донбасі.

Про це йдеться в заяві, оприлюдненій у Facebook у четвер, передає «Слово і Діло».

«Блокада триватиме! Всі погрози з боку корумпованої влади свідчать про те, що ми на правильному шляху, й надають нам силу та натхнення перекривати шляхи фінансування тероризму та окупантів, які поки що лишаються вільними», – йдеться в заяві.

Блокада Донбасу: поліція відкрила чотири справиУ Донецькій області за фактами блокування залізниці відкрито чотири кримінальних провадження.

Крім того, штаб блокади торгівлі з окупантами звернувся до «патріотів України, які мають офіційно зареєстровану зброю», із закликом вступати до лав учасників блокади.

В організації також заявили про наявність «загроз збройного штурму з боку керівництва МВС», і запевнили, що це «жодним чином не вплине на їхнє рішення про блокування торгівлі з неконтрольованими територіями.

Як відомо, 25 січня люди, які називають себе ветеранами АТО, а також народні депутати почали блокувати залізницю між станціями Світланове та Шипилове. Поліція відкрила провадження за цим фактом.

Згодом люди в камуфляжі захопили ще одну ділянку залізниці на Луганщині. Вони аргументують це боротьбою з контрабандою та вимагають припинити торгівлю з окупантами на сході України.

Раніше віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко повідомив, кому вигідна блокада Донбасу.

Нагадаємо, раніше Президент Петро Порошенко заявив, що блокада Донбасу обвалить гривню й призведе до величезних збитків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: