Блокада Донбасу: поліція відкрила чотири справи

Читать на русском
У Донецькій області за фактами блокування залізниці відкрито чотири кримінальних провадження.

У Донецькій області за фактами блокування залізниці порушено чотири кримінальних провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Донецької області, пише «Слово і Діло».

«За фактами блокування шляхів сполучення в Донецькій області порушено 4 кримінальних провадження», – йдеться в повідомленні.

З метою повного, всебічного та неупередженого проведення досудового розслідування за кримінальним провадженням створено слідчо-оперативну групу, в якій задіяні працівники Торецького відділення поліції, Бахмутського відділку поліції та слідчого управління ГУНП у Донецькій області.

Блокада окупованого Донбасу: друга спроба?«Слово і Діло» вирішило провести паралелі між блокадою окупованого Донбасу та анексованого півострова Крим.

Нині проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення фактичних обставин вчинених кримінальних правопорушень та зловмисників, констатували в поліції.

Як повідомлялося раніше, деякі представники ветеранів добровольчих батальйонів АТО оголосили про блокаду переміщення товарів на тимчасово окуповані території.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко заявив, що блокада поставок вугілля з окупованого Донбасу потрібна Росії. Раніше міністр енергетики Ігор Насалик говорив, що продовження блокади Донбасу призведе до віялових відключень електроенергії в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: