Аграрії готові самотужки будувати зерновози для «Укрзалізниці»

Читать на русском
Представники аграрної галузі також запропонували включити до наглядової ради Укрзалізниці представників ключових галузей.

Аграрії готові будувати вагони для залізничних перевезень своїх вантажів самостійно, за умови, що «Укрзалізниця» надасть їм 30% знижки на тариф.

Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради, передає «Слово і Діло».

Під час круглого столу на тему «Вплив тарифної політики на промисловість і економіку» представники аграрної галузі запропонували включити до наглядової ради «Укрзалізниці» представників ключових галузей, щоб повернути довіру до неї.

Вагони ж для своїх вантажів вони готові будувати самостійно, але за умови надання 30% знижки на тариф.

Україна почала постачати залізничні колеса в Саудівську АравіюУкраїнська промислова компанія «Інтерпайп» поставила першу партію залізничних коліс Saudi Railways Organization, національному оператору залізниць Саудівської Аравії.

Крім того, президент «Української зернової асоціації» Володимир Клименко нагадав про специфіку роботи сектора й зазначив, що підвищення тарифів до 1 липня є для представників галузі неприйнятним.

Як повідомлялося раніше, Україна нарощує врожай зернових рік від року, що призвело до дефіциту рухомого складу оператора залізниць ПАТ «Укрзалізниця».

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» має намір закупити 3,6 тис. вантажних вагонів у 2017 році на кошти Європейського банку реконструкції та розвитку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: