Київські готелі вже підняли ціни на 100 євро на період «Євробачення»

Читать на русском
Навесні в Києві проведуть пісенний конкурс Євробачення-2017. Столичні готелі вже почали готуватися приймати гостей – піднімають ціни.

Навесні в Києві проведуть пісенний конкурс «Євробачення-2017». Столичні готелі вже почали готуватися приймати гостей – піднімають ціни.

Про це пише видання «Вести», повідомляє «Слово і Діло».

«Травень – це не найгарячіший сезон, але через «Євробачення» ціни, звичайно, будуть вищими. Якщо ще в квітні номер категорії «стандарт» можна забронювати за 149 євро, то на перші два тижні травня його вартість буде вже 230 євро, а з 14 травня (на наступний день після фіналу конкурсу) – знову піде вниз, стане вже 179 євро», – розповіли журналістам у готелі Alfavito.

Представник України на «Євробаченні-2017» визначиться в лютомуКоманда національного відбору Євробачення-2017 визначила порядок виступів півфіналістів у конкурсі. Фінал національного відбору відбудеться 25 лютого.

Зараз в City Hotel стандартний номер коштує 148 євро, а під час «Євробачення» доба проживання в ньому обійдеться в 248 євро. Готелі «Україна» та «Либідь» вже не здають номери на період проведення конкурсу.

Нагадаємо, ціна квитків на фінал «Євробачення» стартує від 1,5 тис. грн. Раніше повідомлялося, що перший квиток на «Євробачення» отримала британська журналістка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: