Представник України на «Євробаченні-2017» визначиться в лютому

Читать на русском
Команда національного відбору Євробачення-2017 визначила порядок виступів півфіналістів у конкурсі. Фінал національного відбору відбудеться 25 лютого.

25 лютого стане відомо, хто представить Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2017».

Про це йдеться на офіційній сторінці конкурсу, передає «Слово і Діло».

За право представляти Україну на конкурсі буде боротися 21 виконавець.

Організатори «Євробачення» шукають волонтерів зі знанням англійськоїЗ 19 грудня Національна телекомпанія України як мовник-організатор Євробачення-2017 починає відбір волонтерів для роботи під час конкурсу.

Костянтин Меладзе разом з командою національного відбору провели жеребкування і визначили порядок виступів півфіналістів у конкурсі - відбудеться три півфінала, в кожному з яких виступлять по вісім виконавців.

4 лютого своїм композиції представлять С. К. А. Ї, Рома Веремейчик і група Lumiere, Monochromea, Laliko, Сальто Назад, MamaRika, Tayanna та Арсен Мірзоян.

11 лютого виступлять Letay, Міла Нітіч, Kuznetsov, Aghiazma, Detach, Rozhden, Panivalkova і Illaria.

18 лютого виступлять група Кузьми Скрябіна Singing pants, O. Torvald, Анастасія Прудіус, Віталій Козловський, Kadnay, Melovin, Green Grey та Vivienne Mort.

«Ім'я артиста, який в травні представить Україну на «Євробаченні-2017» визначиться у фіналі національного відбору 25 лютого», - зазначають організатори українського відбору.

Раніше були названі імена виконавців і музичних груп, які пройшли до півфіналу національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Нагадаємо, 43 країни подали заявки на участь у «Євробаченні-2017».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: