«Євробачення-2017»: обрано офіційний слоган та логотип

Читать на русском
За основу логотипу конкурсу взяли традиційне українське намисто. Слоганом пісенного конкурсу Євробачення-2017, який відбудеться в Києві, стала фраза Celebrate Diversity, що означає Шануймо розмаїття.

Слоганом пісенного конкурсу «Євробачення-2017», який відбудеться в Києві, стала фраза «Celebrate Diversity», що означає «Шануймо розмаїття».

Про це повідомляє «UA:Перший», передає «Слово і Діло».

За основу логотипу конкурсу взяли традиційне українське намисто, яке вважається оберегом. Для його створення об'єдналися дві українські креативні агенції – Republique та Banda.

Визначені півфіналісти українського відбору «Євробачення-2017»Названі імена виконавців і музичних гуртів, які пройшли до півфіналу національного відбору пісенного конкурсу Євробачення-2017.

За словами виконавчого директора «Євробачення» Йона Ола Санда, логотип «створює не лише відчуття історичності, але й сучасності – в зовнішньому вигляді та подачі».

Також він зазначив, що слоган цьогорічного конкурсу є доповненням минулого.

«Слоган «Celebrate Diversity» доповнює торішню тему «Come Together». У цьогорічному гаслі «Євробачення» є важливі для пісенного конкурсу цінності. «Celebrate Diversity» – про об’єднання Європи та країн поза її межами, громадяни яких зберуться разом, щоб вшанувати те, що нас об'єднує, і те, що відрізняє один від одного, робить нас унікальними. Також усіх об'єднає гарна музика», – сказав він.

Жеребкування країн-учасниць «Євробачення-2017» відбудеться 31 січня в Києві.

Раніше в КМДА пообіцяли, що приберуть частину зовнішньої реклами до «Євробачення-2017».

Нагадаємо, що представника України на «Євробаченні-2017» визначать у лютому.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: