Росія не відправить на «Євробачення-2017» учасників із «чорного списку» – організатори

Читать на русском
РФ не буде відправляти своїх учасників на Євробачення, які в Україні занесені як особи, які загрожують національній безпеці.

Росія не буде відправляти своїх учасників на Євробачення, які в Україні загрожують національній безпеці.

Про це заявив виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд, передає «Слово і Діло».

КМДА прибере частину зовнішньої реклами до «Євробачення-2017»На час проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» буде вирішено питання розміщення надлишкової кількості площ зовнішньої реклами в місті Києві.

«Ми в постійному контакті з російською делегацією і домовилися з її головою, щоб до складу делегації РФ входили саме ті особи, які можуть працювати в Україні», - пояснив Санд.

За його словами, Європейський мовний союз веде постійний ефективний діалог зі службами безпеки, веде переговори з правоохоронними органами в Україні.

«Щорічно «Євробачення» - це виклик. Дуже багато всього треба зробити. Є багато питань, які ще належить вирішити, але тим не менш процес йде і ми повертаємося в Стокгольм з повною упевненістю, що підготовка проходить як треба», - зазначив Санд.

Нагадаємо, в березні 2014 року ряд російських діячів культури підписалися під листом, в якому висловлювалася підтримка політики президента РФ Путіна по відношенню до України.

Вчора Києву вручили ключі від «Євробачення-2017».

Раніше повідомлялося, що слоганом «Євробачення-2017», який відбудеться в Києві, стала фраза «Celebrate Diversity», що означає «Поважати різноманітність», також був обраний логотип конкурсу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: