Бойовики 52 рази обстрілювали українські позиції

Читать на русском
Протягом минулої доби у зоні АТО терористи 52 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Протягом минулої доби в зоні АТО терористи 52 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО, пише «Слово і Діло».

На донецькому напрямку з мінометів терористи обстріляли Кам’янку, Троїцьке, Новоселівку Другу, Невельське, Піски та Авдіївку. Зі стрілецької зброї вели вогонь по Зайцевому, Пісках, Опитному та Новгородському. В районі Авдіївки бойовики застосували озброєння БМП.

На маріупольському напрямку зі 120-мм мінометів бойовики обстрілювали Водяне. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї були обстріляні Павлопіль, Чермалик, Лебединське, Гнутове та Широкине. По Широкиному та Водяному вели вогонь БМП противника. В Новотроїцькому зафіксована активність снайпера.

Обстріли Авдіївки були спробою зупинки коксохімічного заводу – ЗубкоЗагострення ситуації в Авдіївці було першою тактичною спробою спостережень за тим, як місто виживатиме без електропостачання. Про це розповів віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

На луганському напрямку терористи з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали Новоолександрівку та Новозванівку.

Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що наразі на окупованих територіях Донбасу воюють понад шість тисяч російських військових, а в полоні проросійських бойовиків перебувають 109 українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: