Учасники торгової блокади Донбасу погрожують підривати транспортні магістралі

Читать на русском
У випадку силового розгону блокади Донбасу учасники акції протесту погрожують почати діяти партизанськими методами.
Фото: "Штаб блокади торгівлі з окупантами", Facebook

У випадку силового розгону акції з торгової блокади Донбасу її учасники погрожують вдатися до «партизанських методів» – підриву транспортних магістралей.

Про це йдеться заяві «Штабу блокади торгівлі з окупантами» в Facebook, інформує «Слово і Діло».

Її активісти зробили у відповідь на інформацію про те, що до місця блокування вантажних залізничних складів направлені силовики, які нібито мають розігнати акцію.

Антрацитовий зашморг – як політики позбавляли Україну вугілля з окупованого ДонбасуВтрата центрального Донбасу призвела до дефіциту в Україні вугілля антрацитної групи, марок «А» і «Т». Це актуалізувало в суспільстві питання диверсифікації поставок і загального підвищення ефективності енергетичної галузі країни.

«Інформація волонтерів про переміщення спецпідрозділів в сторону редуту Богдана для силового розгону Ветеранів Війни за Незалежність попередньо підтверджена. Штаб блокади торгівлі з окупантами заявляє, що, у випадку сценарію силового розгону протестувальників, він буде вимушений перейти до партизанських методів боротьби проти російської окупації і фізичного знищення магістралей, по яких йде фінансування тероризму і торгівлі на крові», – зазначається в заяві.

Можливий розгін активісти торгової блокади називають «злочинним наказом» і «державною зрадою».

Нагадаємо, як сьогодні писало «Слово і Діло», організатори блокади мають намір до кінця тижня заблокувати також Станицю Луганську.

В іншій же точці Донбасу, поблизу Авдіївки, сьогодні тривали запеклі бої. В результаті штурму бойовиків троє українських військових загинули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: