Жебрівський провів переговори з учасниками блокади Донбасу

Читать на русском

Керівник Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський провів переговори з учасниками блокади Донбасу.
Павло Жебрівськийфото: Газета.юа

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський провів переговори з учасниками блокади окупованого Донбасу й домовився обговорити алгоритми можливого контролю за пересуванням вантажів.

Учасники торгової блокади поблизу Бахмута погодилися пропустити на окуповану територію кілька вагонів, пише на своїй сторінці в Facebook Жебрівський, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Цензор.НЕТ».

За його словами, він домовився з учасниками блокади обговорити алгоритми можливого контролю з їхнього боку за пересуванням вантажів.

«Зустрівся з блокувальниками на переїзді біля Бахмута. Народних депутатів на блокпосту не було. Запропонував блокувальникам алгоритм дієвого контролю за переміщенням горілчаних та тютюнових виробів, які справді є об'єктами торгівлі, а не забезпеченням функціонування економіки України. Домовилися, що народні депутати приїдуть до мене в Авдіївку й ми обговоримо запропонований алгоритм. Домовилися також, що хлопці зараз пропустять вагони з кар'єру на тимчасово окуповану територію. У хлопців на блокпосту зброї не побачив, поводяться спокійно. За їхніми словами, вони є рядовими бійцями. Рішення щодо блокування ухвалюють народні депутати. Після зустрічі з народними депутатами в Авдіївці будемо ухвалювати наступні рішення», – написав Жебрівський.

Нагадаємо, раніше невідомі підірвали залізничну колію в Луганській області.

«Слово і Діло» створило інфографіку, провівши паралелі з кримською блокадою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: