Перестрілка в спірному регіоні між Індією та Пакистаном: семеро людей загинули

Читать на русском
Перестрілка в спірному регіоні Кашмір, розташованому між Індією й Пакистаном, призвела до вбивства семи чоловік.
Фото з відкритих джерел

В результаті перестрілки в Кашмірі, спірному регіоні, права на який пред'являють Індія та Пакистан, загинули щонайменше сім осіб.

Про це з посиланням на Reuters повідомляє «Слово і Діло».

Інцидент стався в індійській частині регіону в селі Прізел, розташованому на південь від міста Срінагар. За даними місцевої поліції, до поселення увірвалися пакистанські бойовики, які відкрили вогонь по індійських військових.

«Двоє індійських військових, четверо бойовиків, а також одна цивільна особа, власник будинку, були вбиті», – відзначають у поліції.

Наймасштабніші теракти 2016 рокуНайбільш масштабними терактами року виявилися не широко висвітлювані теракти в Ніцці та Туреччині, а атаки в іракському Багдаді та пакистанській Кветті, про які медіа говорили не так уже й багато.

На місці події знайдено зброю, представники індійського спецназу оточили село.

Уряд Індії вже встиг звинуватити в ескалації насильства в Кашмірі Пакистан, у той час, як Ісламабад усі звинувачення на свою адресу заперечує.

Як відомо, Кашмір був розділений між двома державами в 1947 році, але обидві сторони претендують на всю територію регіону, через що там уже багато десятиліть не припиняються локальні конфлікти.

Як раніше писало «Слово і Діло», харківський завод ім. Малишева розширює співробітництво з Пакистаном у виробництві бойового танка Al-Khalid.

Також днями стало відомо, що уряд Індії продовжив антидемпінгове мито на сталеливарний прокат з України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: