Україна розширює співпрацю з Пакистаном в будівництві танків

Читать на русском
Завод ім. Малишева виконав річний план із виробництва моторно-трансмісійних відділень і готовий приступити до виконання нових укладених контрактів на 2017 рік.

ДП «Завод ім. Малишева» (Харків) розширює співробітництво з Пакистаном за програмою пакистанського основного бойового танка Al-Khalid, запущеною з 2001 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДП.

«Український танковий завод завершив виготовлення й готує відправлення двох чергових великих партій моторно-трансмісійних відділень для бронетехніки в інтересах давнього стратегічного партнера на азіатському ринку», – йдеться в повідомленні.

Завод уже виконав річний план із виробництва МТО й готовий приступити до виконання нових укладених контрактів на 2017 рік.

«Йдеться в тому числі про подальші постачання пакистанській стороні українських МТО та інших комплектуючих, включаючи лінійку двигунів серії 6ТД, післягарантійний і плановий ремонти бронетехніки замовника», – уточнюють у прес-службі.

У листопаді в рамках 9-ї міжнародної оборонної конференції IDEAS 2016 (Карачі, Пакистан), держкомпанія «Укрспецекспорт» підписала з пакистанськими Heavy Indusrries Taxila та Тrojans протоколи про співпрацю в галузі модернізації бронетехніки збройних сил Ісламської Республіки Пакистан.

МЕРТ і «Укроборонпром» узгодили корпоратизацію підприємств авіаційної галузіДержавний концерн «Укроборонпром» погодив із Міністерством економічного розвитку і торгівлі можливість корпоратизувати ще 5 своїх підприємств-учасників.

Як повідомлялося раніше, за перші три місяці підприємство наростило випуск товарної продукції на 653,9% або в 7,5 разів порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Нагадаємо, що найбільші оборонні підприємства України й Туреччини «Укроборонпром» та Aseslan почали переговори про спільну модернізацію танків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: