У Пакистані підірвали лікарню: загинуло понад 50 людей

Читать на русском
Вибух пролунав в понеділок вранці, через кілька годин після вбивства колишнього президента Асоціації колегії адвокатів Белуджістану Біляля Анвара Касі.

У пакистанському місті Кветта пролунав вибух у місцевій лікарні, в результаті якого жертвами стали десятки людей. Серед загиблих юристи і журналісти.

Про це повідомляє телеканал Dunya News, передає «Слово і Діло».

Вибух стався через кілька годин після вбивства колишнього президента Асоціації колегії адвокатів Белуджістану Біляля Анвара Касі, тіло якого привезли в госпіталь.

Вибух боєприпасів на Сумщині: троє загиблих, серед них представник НАТОУвечері 28 липня на одній із випробувальних станцій «Укроборонпрому» стався вибух боєприпасів, є постраждалі.

Вибуховий пристрій спрацював у той момент, коли в медустанову прибули колеги загиблого, знайомі та журналісти. Відомо, що в атаці використовувалось близько восьми-дев'яти кілограмів вибухівки.

Крім того, за повідомленням місцевої поліції, після вибуху невідомий відкрив вогонь. Співробітники служб безпеки оточили територію медустанови, оголошена тривога.

Нагадаємо, 22 липня в результаті стрілянини в одному з торгових центрів Мюнхена загинули щонайменше 10 осіб, 16 отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: