У Києві залізничники ліквідують наслідки сходження з рейок товарних вагонів

Читать на русском
У Києві в результаті бокового зіткнення зійшли з рейок кілька вагонів товарного поїзда, залізничники ліквідують наслідки події.
Аварія вантажних вагонів у КиєвіФото: "Еспресо ТБ"

В результаті бокового зіткнення групи вантажних вагонів з вантажним потягом, що їхав сусідньою колією неподалік станції «Київ-Волинський» із рейок зійшли 9 порожніх вагонів: 2 цистерни та 7 зерновозів.

НП сталася о 20:40 в суботу, 11 лютого, зараз на місці події проводяться відновлювальні роботи, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу регіональної філії «Укрзалізниці» «Південно-Західна залізниця».

Аварія пошкодила також опору контактної мережі. У той же час, втрати вантажу в її результаті немає, персонал станції не постраждав, а рух пасажирських потягів здійснюється відповідно до графіку.

Потяги «Інтерсіті» в Україні стали популярнішими – БальчунКерівник УЗ Войцех Бальчун заявив, що поїздами класу Інтерсіті скористалися майже 4 мільйони пасажирів.

У роботах задіяні відновлювальні поїзди станцій «Дарниця» і «Фастів», а також ремонтні бригади з Києва та області. Працює комісія з розслідування причин транспортної пригоди.

Нагадаємо, вчора в столиці сталася пожежа на радіоринку на Караваєвих дачах.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло про намір «Укрзалізниці» пустити пасажирський потяг з Ужгорода в словацьке місто Кошице.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: