У Києві горів радіоринок на Караваєвих дачах

Читать на русском
У Києві відбулась пожежа на радіоринку на Караваєвих дачах. В одному з торгових павільйонів на радіоринку сталося загоряння. Його вдалося загасити в 10:20.

У Києві відбулась пожежа на радіоринку на Караваєвих дачах.

Про це повідомляє канал «112-Україна» з посиланням на прес-офіцера Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві Олександра Макушенко, пише «Слово і Діло».

«Тітушок», які розгромили київський ринок, побили і здали в поліціюУ ніч на суботу торговці зі столичного ринку Харківський побили тітушок, найнятих орендарем землі для знесення торгових павільйонів.

«О 9:41 в ГУ ДержНС надійшло повідомлення, що в одному з торгових павільйонів на радіоринку сталося загоряння. На місце події одразу прибули рятувальники. Своїми діями вони запобігли поширенню вогню на розташовані поруч павільйони і запобігли утворенню великого спалаху. В 10:20 вдалося загасити загоряння. В швидку медичну допомогу звернувся один громадянин з легким ступенем отруєння, але потім від госпіталізації він відмовився», – розповів Макушенко.

Нагадаємо, також сьогодні вночі стався пожежа в одному з комунальних автопарків Києва, згоріло 6 автобусів, жертв і постраждалих немає.

Зазначимо, що у грудні торік генпрокурор Юрій Луценко розповів, що у столиці два з половиною десятки осіб збирають необліковану данину з МАФів. Раніше київська влада обіцяла демонтувати незаконні МАФи без погромів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: