Найбільші компанії США оскаржують міграційний указ Трампа

Читать на русском
97 найбільших американських компаній оскаржують в суді міграційний указ президента США Дональда Трампа.
Дональд Трамп

97 найбільших американських компаній оскаржують в суді міграційний указ президента США Дональда Трампа. Серед них Apple, Microsoft, Ebay, Google, Facebook, Twitter, Intel, Netflix, Levi Strauss, Uber і Lyft.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ASN.

Повідомляється, що компанії направили в апеляційний суд дев'ятого округу США в Сан-Франциско висновок про негативний вплив імміграційного указу президента США Дональда Трампа на їх роботу.

«Указ представляє істотний відступ від принципів справедливості та передбачуваності, які визначали імміграційну систему США протягом більш ніж 50 років», - йдеться в документі.

Як стверджують компанії, нові імміграційні правила ускладнюють прийняття на роботу і утримання частини співробітників американських компаній і підривають їх господарську діяльність. А значить, компанії просто будуть переносити свої виробництва з США в інші країни.

Нагадаємо, згідно з указом, підписаного Трампом, громадянам Сирії, а також шести країн з мусульманською більшістю - Ірану, Іраку, Лівії, Сомалі, Судану і Ємену - на 90 днів заборонено відвідувати США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: