Україна має намір збільшити експорт до Канади в 10 разів

Читать на русском
У МЕРТ уточнюють, що в 2015 році експорт України до Канади склав 30,2 мільйона доларів США, а імпорт із Канади  – 206,3 мільйона доларів.

Україна має намір протягом 5 років збільшити експорт до Канади в 10 разів – із нинішніх $26,2 млн, що не відображає потенціалу країни.

Про це повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі-торговий представник Наталія Микольська, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Якщо ми говоримо про скасування мит, ми маємо велике бажання, щоб протягом 5 років ми вийшли на цифри в разів 10 більші, ніж є зараз. За 11 місяців 2016 року експорт з України до Канади склав 26,2 мільйона доларів, що не відображає нашого потенціалу», – сказала вона під час круглого столу у Верховній Раді.

Канада починає інвестувати в українські електромережі – «Укренерго»НЕК «Укренерго» обговорила з представниками уряду Канади надання інвестицій у розмірі $25 млн на автоматизацію підстанцій і реконструкцію магістральних мереж.

У МЕРТ уточнюють, що в 2015 році експорт України до Канади склав $30,2 млн, а імпорт із Канади – $206,3 млн.

Нагадаємо, що експорт аграрних і харчових продуктів з України до країн Євросоюзу за минулий рік склав $4,2 млрд і порівняно з 2015 роком зріс на 1,6%.

Як повідомлялося раніше, Міністерство закордонних справ Канади очолила етнічна українка Христя Фріланд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: