У Канаді в мечеті сталася стрілянина, є загиблі

Читать на русском
В Ісламському культурному центрі в канадському місті Квебек сталася стрілянина, в результаті якої загинули п'ятеро людей.
Фото: Reuters

В Ісламському культурному центрі в канадському місті Квебек сталася стрілянина, в результаті якої загинули п'ятеро людей.

Про це пише Reuters із посиланням на голову мечеті, повідомляє «Слово і Діло».

Очевидці розповіли, що в момент стрілянини в мечеті перебували близько 40 осіб.

Газета Huffington Post Quebec повідомляє, що на місці події працює озброєний загін правоохоронців. Поліція вже затримала двох підозрюваних.

Інформацію про загибель людей унаслідок стрілянини в Ісламському культурному центрі Квебеку підтвердили правоохоронці, повідомляє газета Le Dovoir.

У Туреччині в підготовці терактів запідозрили сімох громадян РосіїУ турецькому суді розглядається справа дев'ятьох імовірних бойовиків угруповання Ісламська держава, семеро з них є громадянами Росії.

Як розповів представник служби поліції Квебека Ет'єн Дойон, поліція затримала двох підозрюваних в організації стрілянини. Також він повідомив про кількох загиблих, однак не назвав їхньої точної кількості.

«Мені повідомили, що тут була стрілянина, повідомили, що нападник встиг перезарядити зброю тричі. Також мені сказали, що загинули принаймні п'ятеро осіб», – цитує газета слова голови Ісламського центру Мухаммеда Янги.

Нагадаємо, турецькі спецслужби затримали підозрюваного в скоєнні теракту в Стамбулі, який розповів, що «місце атаки було випадковим».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: