У столичних маршрутках подешевшав проїзд

Читать на русском
Комісія з визначення обґрунтованої вартості проїзду буде враховувати рівень платоспроможності населення, вартість палива та інші фактори, що впливають на вартість проїзду.

Від сьогодні, 6 лютого, приватні перевізники, які курсують у Київській області, зменшили вартість проїзду.

Про це повідомляє «Еспресо.TV», передає «Слово і Діло».

Таким чином, повернута вартість проїзду, яка передувала різкому подорожчанню в січні. Ця норма діятиме протягом тижня, до 13 лютого.

В цей час буде працювати комісія з визначення обґрунтованої вартості проїзду, яка враховуватиме рівень платоспроможності населення, вартість палива та інші фактори, що впливають на вартість проїзду.

Ціни-2017: приміські маршрутки масово підвищують вартість проїздуКиївська облдержаадміністрація вимагає від пасажирських автоперевізників Київської області надати обґрунтування подорожчання проїзду.

Як повідомлялося раніше, в КМДА закликали перевізників із понеділка знизити вартість проїзду в маршрутках до рівня, який передував різкому подорожчанню в січні.

Відзначимо, що після того, як приватні перевізники підвищили вартість проїзду в маршрутках, на 7% збільшився пасажиропотік у комунальному транспорті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: