У Києві на добу скорегують рух шести тролейбусних маршрутів

Читать на русском
У Києві в понеділок, 6 лютого, будуть змінені деякі тролейбусні маршрути, у зв'язку з ремонтом контактної мережі на проспекті Генерала Ватутіна. Про це повідомили у прес-службі Київпастрансу.

У столиці України в понеділок, 6 лютого, будуть змінені деякі тролейбусні маршрути, у зв'язку з ремонтом контактної мережі на проспекті Генерала Ватутіна.

Про це повідомили у прес-службі КП «Київпастранс», пише «Слово і Діло».

Рада ухвалила закон про впровадження е-квитка в громадському транспортіВерховна Рада України підтримала законопроект про впровадження електронного квитка в міському транспорті.

Зміни торкнуться маршрутів №30 (Кадетський гай – вул. Милославська), №31 (вул. Милославська – ст. «Зеніт»), №37 (вул. Милославська – ст.м. «Лісова»), №47 (вул. Милославська – ст.м «Мінська»), №50 (вул. Милославська – ст.м. «Либідська»), №50к (вул. Милославська – пл. Дарницька).

«З 00:30 до 4:30 рух тролейбусних маршрутів №№ 30, 31, 37, 47, 50, 50к, закривається. Виїзд перших і заїзд останніх машин буде скориговано», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що кияни масово переходять на тролейбуси після зростання ціни проїзду, а очільник Київської ОДА Олександр Горган просить перевізників знизити ціни у маршрутках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: