Асоціація Україна-ЄС: Нідерланди зареєстрували пропозицію про ратифікацію Угоди

Читать на русском
У Другій палаті парламенту Нідерландів зареєстрований законопроект, який рекомендує ухвалити закон про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

У Другій палаті парламенту Нідерландів зареєстрували законодавчу пропозицію з рекомендацією ухвалити закон, яким була б ратифікована Угода про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Про це повідомляє «Європейська правда», передає «Слово і Діло».

Нідерланди-Україна-ЄС: шанс на асоціацію. Оцінка експертаСпівдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки Центру Разумкова оцінив відносини України з ЄС і ситуацію з Угодою про асоціацію.

Пропозиця оприлюднена на сайті парламенту Нідерландів. Документи датовані 27 січня.

До пакета документів щодо пропозиції входять звернення короля Віллема-Александра, власне, законодавча пропозиція, пояснювальна записка та висновок Державної ради.

В тексті законодавчого пропозиції йдеться про те, щоб закон від 8 липня 2015 року щодо ратифікації Угоди про асоціацію набув чинності з моменту набуття чинності рішенням про ухвалення законодавчої ініціативи. Для остаточного ухвалення ця ініціатива має бути підтримана Сенатом, так званою Першою палатою.

Раніше в МЗС розповіли, коли Нідерланди можуть завершити ратифікацію Угоди про асоціації Україна-ЄС.

Відзначимо, що раніше в Нідерландах пояснили, чому блокують євроінтеграцію України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: