Києву вручили ключі від «Євробачення-2017»

Читать на русском
У колонній залі мерії відбулася церемонія урочистої передачі ключів від президента міської ради Стокгольма Єви-Луїзи Ерландссон Слорак меру Києва Віталію Кличку.
Мер Стокгольма Єва-Луїза Ерландссон Слорак передала символічні ключі мера Києва Віталія КличкаФото: youtube.com

Президент міської ради Стокгольма Єва-Луїза Ерландссон Слорак передала символічні ключі від Міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» меру Києва Віталію Кличку.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook член оргкомітету конкурсу, депутат міськради Олег Петровець, передає «Слово і Діло».

КМДА прибере частину зовнішньої реклами до «Євробачення-2017»На час проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» буде вирішено питання розміщення надлишкової кількості площ зовнішньої реклами в місті Києві.

«Євробачення» – це не лише приголомшливе телешоу. Це спосіб стерти бар'єри між людьми й об'єднати їх силою музики та любові», – зазначила Слорак.

Своєю чергою, Кличко подякував і сказав, що тримати в руках ці ключі непросто. Також він поділився подробицями підготовки до конкурсу.

«Ми навіть двічі на тиждень зустрічаємося з організаторами, щоб обговорити проблеми, які потрібно вирішувати», – розповів мер.

Кличко підкреслив, що місто перебуває на фінальній стадії підготовки до конкурсу.

Раніше повідомлялося, що до «Євробачення» в Києві відремонтують декілька доріг.

Нагадаємо, що вчора були обрані офіційні слоган і логотип «Євробачення-2017».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: