Сьогодні в Мінську збереться контактна група з питань Донбасу

Читать на русском
Тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на Донбасі сьогодні, 1 лютого 2017 року, проведе засідання в Мінську.
Леонід КучмаФото: Reuters

Тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на Донбасі сьогодні, 1 лютого 2017 року, проведе засідання в Мінську.

Про це у Facebook повідомила прес-секретар представника України на переговорах Леоніда Кучми Дарка Оліфер, повідомляє «Слово і Діло».

«Засідання тристоронньої контактної групи в Мінську відбудеться сьогодні о 15:00», – повідомила вона.

Оліфер також зазначила, що напередодні засідання контактної групи в режимі відеоконференції не відбулося в зв'язку з відсутністю представників ОРДЛО та Росії.

Порошенко скликає Тристоронню контактну групуПрезидент України Петро Порошенко скликає Тристоронню контактну групу на екстрене засідання.

«Українська сторона говорила про загострення ситуації поблизу Авдіївки з головою СММ ОБСЄ в Україні, координатором робочої підгрупи з безпеки Ертугрулом Апаканом, спеціальним представником чинного голови ОБСЄ в Тристоронній контактній групі Мартіном Сайдіком і військовими представниками України та Росії в СЦКК», – додала прес-секретар.

Нагадаємо, вчора Президент Петро Порошенко доручив головам ОДА допомогти мешканцям Авдіївки, що постраждали в результаті артилерійських і ракетних обстрілів з боку російських бойовиків. Раніше в Авдіївці оголосили надзвичайний стан.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: