Порошенко і Меркель обговорять «дорожню карту» щодо Донбасу

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко заявив, що на зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель має намір обговорити підготовку дорожньої карти виконання Мінських угод.

Президент України Петро Порошенко обговорить із канцлером Німеччини Ангелою Меркель «дорожню карту» виконання Мінських угод.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна»», передає «Слово і Діло».

«Дорожня карта» для Донбасу: дипломатія або війна. Думки експертівЕксперти оцінили зустріч очільників МЗС у «нормандському форматі» та перспективу знайти компроміс щодо «дорожньої карти».

«Ми сьогодні обговоримо «дорожню карту» імплементації Мінських домовленостей», – заявив сьогодні Президент України журналістам.

Порошенко нагадав, що лідери країн «нормандського формату» (Україна, Німеччина, Франція, РФ) домовилися розробити цей документ на попередньому саміті в «нормандському форматі».

«Я хочу подякувати нашим німецьким та французьким колегам за тверду й принципову позицію, за підтримку позиції України, та висловити надію на те, що ми зможемо знайти достатньо аргументів, щоб Росія нарешті повернулася за стіл переговорів і нарешті почала імплементувати Мінські угоди», – сказав він

Президент вчергове підкреслив, що не бачить альтернативи Мінським домовленостям.

Нагадаємо, сьогодні Порошенко на зустрічі з Меркель обговорить ситуацію на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: