В Авдіївці оголосили надзвичайний стан

Читать на русском

В Авдіївці оголошено надзвичайний стан, повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.
Павло Жебрівський

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що в Авдіївці оголошено надзвичайний стан.

Як передає «Слово і Діло», про це Жебрівський повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Оголосили в Авдіївці надзвичайний стан. Перебуваю зараз тут. Створили в Авдіївці Обласний координаційний центр, до якого увійшли керівники міста, силовики, рятувальники та представники підприємств міста. До охорони правопорядку в знеструмленому місті залучили додаткові наряди національної поліції», - повідомив Жебрівський.

Він також повідомив, що авдіївська лікарня працює в штатному режимі на потужних генераторах. На автономному опаленні також дві школи і дитячий сад, які також працюють в режимі пунктів обігріву.

«Станом на 24:00 температура батарей в квартирах 35-40 градусів. Температура в квартирах 16-17 градусів тепла. Авдіївський коксохім забезпечує циркуляцію теплоносія в тепломережах. ГСЧС ДСНС терміново перекидає в Авдіївку додаткові технічні засоби: потужні генератори, теплові гармати, великі намети, буржуйки, кухні, воду, продукти харчування. Координаційний центр посилено працює над тим, щоб забезпечити на ранок доставку для жителів гарячого харчування», - додав Жебрівський.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко скликає Тристронню контактну групу на екстрене засідання через загострення ситуації в Авдіївці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: