Полторак розпорядився збільшити винагороду військовослужбовцям у зоні АТО

Читать на русском
Полторак розпорядився збільшити винагороду військовослужбовцям на лінії зіткнення в зоні АТО до 6 тис. грн. В інших точках проведення АТО ця сума буде дорівнювати 2,4 тис. грн.

Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про збільшення грошової винагороди військовослужбовцям, які виконують завдання в зоні проведення АТО.

Про це розповіла начальник управління комунікацій та преси Міністерства оборони Оксана Гаврилюк під час брифінгу, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Згідно з наказом, військовослужбовцям, які несуть службу на лінії бойового зіткнення, буде виплачуватися грошова винагорода в сумі 6 тисяч гривень, а в інших місцях дислокації в межах району проведення антитерористичної операції – в сумі 2400 гривень», – сказала Гаврилюк.

Міноборони виплатить 8 мільйонів гривень родинам військових-заручниківМіністерство оборони направило на виплати родинам військових, які перебувають у заручниках на Донбасі, 8 мільйонів гривень.

Як повідомлялося раніше, підрозділи ЗСУ просунулися на 500 метрів у напрямку окупованої Кадіївки (колишній Стаханов) у Луганській області.

Нагадаємо, Степан Полторак заявляв, що в Путіна та його сил не буде легкої прогулянки на території України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: