Міністр оборони розповів подробиці загострення в районі Авдіївки

Читать на русском
За словами міністра оборони Степана Полторака, ситуація в Авдіївці складна, але контрольована, штурм бойовиків вдалося зупинити.
Степан ПолторакФото: ukrafoto.com

За словами міністра оборони України Степана Полторака, ситуація в районі Авдіївки на цю мить складна, але контрольована.

Глава МОУ повідомив, що силам АТО вдалося не тільки припинити штурм бойовиками Авдіївської промзони, а й зайняти важливу посаду, що має стратегічне значення, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

Глава Авдіївської ВЦА: в результаті обстрілів місто знеструмленеВ результаті обстрілу з боку сепаратистів Авдіївка залишилася без електропостачання, повідомив глава місцевої ВГА Павло Малихін.

«Сьогодні є серйозне загострення в районі Авдіївки: вранці терористичні угруповання почали обстріл, а потім дві групи ворога по 25-30 чоловік кожна, почали штурмові дії наших позицій. На одній з позицій це просування було зупинене військовослужбовцями Збройних Сил, а на другій – наші військовослужбовці перейшли в наступ і зайняли важливий пост, який має стратегічне значення. На жаль, серед наших військовослужбовців є втрати. Ситуація в районі проведення АТО складна, але контрольована», – зазначив він у ході спілкування з військовослужбовцями, що проходять лікування у Львівській області.

Раніше в Міноборони повідомляли, що під час ранкової атаки сепаратистів загинули 3 учасників АТО, ще один український військовий отримав поранення. Є поранені і серед мирного населення міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: