Глава Авдіївської ВЦА: в результаті обстрілів місто знеструмлене

Читать на русском
В результаті обстрілу з боку сепаратистів Авдіївка залишилася без електропостачання, повідомив глава місцевої ВГА Павло Малихін.
Фото: Прес-центр АТО

В результаті обстрілу з боку бойовиків самопроголошеної «ДНР» в Авдіївці зникло електропостачання.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив глава місцевої військово-цивільної адміністрації Павло Малихін, інформує «Слово і Діло».

В ОБСЄ стурбовані зростанням числа жертв на ДонбасіВ Організації з безпеки і співробітництва в Європі стурбовані зростанням числа жертв серед мирного населення з-за бойових дій на Донбасі.

«Буквально 7 хвилин тому (орієнтовно о 12:35 – Ред.) місто залишилося знеструмленим, зараз з'ясовуємо, в чому причина, будемо вживати певні дії. З теплопостачанням поки що все нормально, воно від заводу йде (Авдіївського коксохімічного – Ред.)», – повідомив Малихін.

Нагадаємо, в результаті сьогоднішнього штурму Авдіївської промзони сили АТО зазнали втрат, є поранені й серед мирного населення – шпіталізовані двоє місцевих жителів.

Також, як уже писало «Слово і Діло», неспокійно протягом минулої доби було й на маріупольському та луганському напрямках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: