Суд обрав запобіжний захід керівництву Чорнобильського спецкомбінату

Читать на русском
Столичний Печерський райсуд виніс рішення в справі за підозрою в отриманні хабара директором і заступником директора Чорнобильського спецкомбінату.

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою директору та заступнику директора державного спецпідприємства «Чорнобильський спецкомбінат» у справі за підозрою в одержанні хабара розміром майже півмільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону, пише «Слово і Діло» з посиланням ZN.ua.

«Печерським районним судом міста Києва за клопотанням військової прокуратури Центрального регіону України посадовим особам державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська спецкомбінат» обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави директору – 128 тисяч гривень і його заступнику – 430 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні.

Зазначеним особам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди у великому розмірі, вчинене за попередньою змовою групою осіб та поєднане з вимаганням).

Раніше Національна поліція спільно з прокуратурою затримала директора та заступника директора Чорнобильського спецкомбінату за підозрою в отриманні хабара в розмірі 432 тис. грн.

Також нагадаємо, що Національне антикорупційне бюро спільно з Нацполіцією викрили суддю Солом'янського райсуду Києва в одержанні хабара. Щоправда, пізніше суд відпустив підозрюваного під особисте зобов'язання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: