НАБУ викрило на хабарі суддю Солом'янського райсуду Києва – фото

Читать на русском

Національне антикорупційне бюро та Національна поліція викрили на хабарі суддю одного зі столичних райсудів.

Детективи Національного антикорупційного бюро спільно зі співробітниками Національної поліції, Генеральної прокуратури та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали суддю Солом'янського районного суду міста Києва та посередника, яких підозрюють в отриманні хабара розміром 22 тисячі доларів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

«Затримано суддю Солом’янського райсуду міста Києва разом зі співучасником за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (заволодіння чужим майном шляхом обману в особливо великому розмірі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, та закінчений замах до підбурювання на пропозицію й надання неправомірної вигоди службовій особі, за попередньою змовою групою осіб, за вчинення в інтересах третьої особи дій із використанням наданої їй влади», – йдеться в повідомленні.

За інформацією міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, суддя та посередник отримали хабара розміром 22 тисячі доларів, метою якого було сприяння в знятті арешту на майно, що перебувало під заставою.

Нагадаємо, раніше НАБУ затримало четвертого підозрюваного в справі «Зернової корпорації», а також в. о. голови правління ОГХК.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: