НАБУ просить суд заочно розслідувати справу судді-втікача Чауса

Читать на русском
Співробітники антикорупційних правоохоронних органів подали клопотання про заочне розслідування щодо судді Миколи Чауса.

Детективи Національного антикорупційного бюро України подали клопотання до Солом'янського районного суду Києва про надання дозволу на проведення заочного розслідування щодо судді столичного Дніпровського районного суду Миколи Чауса.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

«25 січня детективи НАБУ за погодженням із прокурорами САП подали клопотання до Солом'янського районного суду міста Києва про надання дозволу на проведення спеціального досудового розслідування (так зване заочне розслідування) щодо судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби Бюро, вдатися до таких дій НАБУ та САП змушені через укриття підозрюваного від органу досудового розслідування й оголошення його в міжнародний розшук. Про виклик на допит його поінформували відповідно до вимог законодавства. Публікації про виклик були розміщені на офіційних ресурсах – у газеті «Урядовий кур'єр» та на сайті НАБУ.

Нагадаємо, раніше Інтерпол оголосив Чауса в міжнародний розшук. Пізніше НАБУ викликало Чауса на допит.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: