Клімкін анонсував зустріч із представниками адміністрації Трампа

Читать на русском
Клімкін планує зустрітися з представниками адміністрації президента Дональда Трампа в лютому під час візиту до США в рамках головування України в Раді безпеки ООН.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін планує зустрітися з представниками адміністрації президента США Дональда Трампа в лютому під час візиту до Сполучених Штатів у рамках головування України в Раді безпеки ООН.

Про це він заявив журналістам 26 січня, відповідаючи на запитання, коли плануються перші офіційні контакти з новою адміністрацією Білого дому, пише «Українська правда», передає «Слово і Діло».

Експерт: лякає не ризик торгів з РФ, а невизначеність Трампа щодо УкраїниПолітичний експерт розповів, чи можуть США в торгах з РФ наважитися на виключення Києва з переговорного процесу щодо Донбасу.

«Ми перебуваємо в діалозі. Щодо дат зможу сказати дещо пізніше. Тобто я буду присутній наступного місяця (в Нью-Йорку), оскільки, як ви знаєте, ми головуємо в Раді безпеки. В нас будуть два дуже важливих міністерських засідання: одне присвячене загрозам критичної інфраструктури, інше – конфліктам на європейському просторі. Звичайно, буду зустрічатися там із представниками американської адміністрації», – сказав Клімкін.

Голова МЗС додав, що найближчими днями будуть визначені дати зустрічей, і тоді він про це повідомить.

Раніше повідомлялося, що президент США готовий урізати бюджет ООН на 40%.

Нагадаємо, як заявляв посол України в США Валерій Чалий, Петро Порошенко та Дональд Трамп можуть провести зустріч наприкінці лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: