Нардепи з другої спроби включили до порядку денного президентський законопроект

Читать на русском
Народні депутати України з другої спроби внесли до порядку денного сесії президентський законопроект.

Народні депутати України з другої спроби внесли до порядку денного сесії законопроект про доступ іноземних військових до навчань на українській території, який подав до парламенту Петро Порошенко.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на АСН.

На вечірньому засіданні Верховної Ради України 17 січня 232 народних депутати проголосували за включення до порядку денного сесії проекту Закону України «Про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2017 році для участі в багатонаціональних навчаннях». З першої спроби за рішення проголосували тільки 222 парламентарі (при 226 мінімально необхідних для позитивного голосування).

«Це важливий закон і рішення, яке ми приймаємо щороку», - пояснив спікер парламенту Андрій Парубій.

Проект Закону розроблено Міністерством оборони України з метою врегулювання питання про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2017 році для участі в багатонаціональних військових навчаннях, визначенні їх загальної чисельності, типів і кількості озброєнь, військової техніки, термінів перебування і місць дислокації на період проведення навчань.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко подав у Раду законопроект про допуск іноземних військ на територію України у 2017 році для участі в багатонаціональних навчаннях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: