Верховна Рада схвалила розвиток транспортного коридору в обхід Росії

Читать на русском
Зміни включають основні принципи експлуатації залізничних і поромних комплексів на Чорному та Каспійському морях.

Верховна Рада ратифікувала Протокол про внесення змін до багатосторонньої угоди про міжнародний транспорт щодо розвитку коридору Європа-Кавказ-Азія для його реалізації в обхід Росії.

За ухвалення законопроекту №0118 «Про ратифікацію Протоколу про внесення змін до основної багатосторонньої угоди про міжнародний транспорт щодо розвитку коридору Європа-Кавказ-Азія» проголосував 241 народний депутат, передає «Слово і Діло».

Ратифіковані зміни включають технічні доповнення про основні принципи експлуатації залізничних і поромних комплексів на Чорному та Каспійському морях.

Україна головуватиме в євразійському транспортному коридоріУкраїна перебрала на себе головування в ТРАСЕКА – транспортному коридорі Європа-Кавказ-Азія.

«Це технічне доповнення є важливим для розвитку транспортного коридору в обхід Росії», – сказав заступник міністра інфраструктури Віктор Довгань перед депутатами.

Як повідомлялося раніше, Японія вкладає інвестиції в транспортну інфраструктуру України для реалізації проектів мостового переходу через річку Південний Буг у Миколаєві та розвитку портової інфраструктури Одеської та Миколаївської областей.

Раніше Україна запропонувала продовжити «Шовковий шлях» до країн Балтії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: