Прокуратура повторно заарештувала бізнес-центр «Гулівер» у Києві

Читать на русском
За клопотанням київської прокуратури в рамках провадження за фактом розкрадання коштів ВАТ Банк Михайлівський і доведення його до неплатоспроможності судом накладено арешт на торгово-офісний комплекс Gulliver.

Прокуратура повторно заарештувала торгово-офісний комплекс «Гулівер» на площі Спортивній у Києві в рамках розслідування банкрутства банку «Михайлівський».

Про це повідомила в Facebook прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, передає «Слово і Діло».

«Накласти заборону відчуження нерухомого майна – торгово-офісного комплексу загальною площею 151 805 квадратних метрів, розташованого за адресою вулиця Спортивна, 1а», - йдеться в постанові.

СБУ проводить обшуки в ТРЦ «Гулівер»Служба безпеки України проводить у столичному бізнес-центрі Гулівер обшуки, пов'язані з рішенням суду щодо його арешту.

Відповідні відомості внесені до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Раніше прокуратура Києва повідомила про підозру двом колишнім керівникам банку «Михайлівський» у скоєнні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ст. 218-1 (доведення банку до неплатоспроможності) КК України.

Нагадаємо, в листопаді 2016 року ТРЦ «Гулівер» був заарештований у справі про банкрутство банку «Михайлівський».

Пізніше Апеляційний суд Києва скасував рішення Шевченківського районного суду столиці з клопотанням київського прокурора про арешт багатофункціонального комплексу «Гулівер».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: