Апеляційний суд скасував арешт «Гулівера»

Читать на русском
Апеляційний суд міста Києва ухвалив рішення про скасування арешту багатофункціонального комплексу Гулівер.

Апеляційний суд Києва скасував рішення Шевченківського районного суду столиці за клопотанням київського прокурора про арешт багатофункціонального комплексу «Гулівер».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна».

«27 грудня 2016 року Апеляційний суд міста Києва задовольнив апеляційну скаргу ТОВ «ТРИ О» на визначення слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва про накладення арешту на БФК Gulliver, яку оприлюднив на своїй сторінці в Facebook генеральний прокурор України», – повідомила прес-служба компанії у вівторок.

Повний текст постанови апеляційного суду компанія «ТРИ О» отримала 5 січня 2017 року. Апеляційний суд, перевіривши доводи клопотання прокурора з приводу наявності підстав для накладення арешту на МФК Gulliver і дослідивши додані до нього матеріали, визнав висновки Шевченківського райсуду безпідставними.

«Як зазначено в ухвалі, прокурором і слідчим не надано жодних доказів на підтвердження того, що діяльність ТОВ «ТРИ О» (ТРЦ Gulliver) пов'язана з ВАТ «Банк Михайлівський» або ТОВ «Екосіпан». Дані, які вказували б на незаконність таких відносин, у матеріалах справи відсутні й прокурором у судовому засіданні не були надані», – повідомили в компанії.

Нагадаємо, раніше суд заарештував багатофункціональний комплекс «Гулівер». Пізніше СБУ провела обшуки в «Гулівері».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: