Терорист у Стамбулі випустив понад 180 куль

Читать на русском
Терорист, який в новорічну ніч застрелив 39 людей у стамбульському нічному клубі Reina, випустив понад 180 куль.

Терорист, який в новорічну ніч застрелив 39 людей у стамбульському нічному клубі Reina, випустив понад 180 куль.

Про це повідомляє Deutsche Welle, посилаючись на турецькі ЗМІ, пише «Слово і Діло».

Нападник, імовірно, пройшов військову підготовку. Як розповідають свідки трагічної події, в клубі терорист цілився в голови людей, що лежали на підлозі. Залишивши клуб, він узяв таксі, а виходячи з машини, заявив таксисту, що в нього немає грошей, щоб заплатити за поїздку. Повідомляється, що до району, де розташований клуб Reina, нападник також приїхав на таксі.

Названий підозрюваний у скоєнні стамбульського теракту: ним може бути виходець із СНДВідповідальність за теракт у нічному клубі в Стамбулі взяла на себе «Ісламська держава», турецька влада підозрює громадянина однієї з пострадянських республік.

Турецькі правоохоронці оприлюднили нову фотографію підозрюваного, пошуки якого тривають досі. Віце-голова турецького уряду підкреслив, що незважаючи на теракт у Стамбулі, Туреччина продовжить наступ на бойовиків «Ісламської держави» в Сирії.

Нагадаємо, в ніч з 31 грудня на 1 січня в нічному клубі Стамбула стався збройний напад. Відповідальність за теракт, в результаті якого загинули 39 людей, взяв на себе ІДІЛ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: