Теракт у Стамбулі: в Туреччині оголошено національний траур

Читать на русском
У Туреччині після теракту в Стамбулі, в результаті якого загинули за попередніми даними 29 осіб, оголошено національний день жалоби.

Через теракт, організований біля стадіону Vodafone Arena в Стамбулі в районі Бешикташ, в Туреччині оголошено одноденний національний траур.

Про це повідомляє державне інформагентство Anadolu, передає «Слово і Діло».

Відомо, що відповідне рішення за підписом прем'єр-міністра Біна Йилдирима направлено в міністерства. Таким чином, всі прапори в Туреччині приспущені.

Раніше в МЗС повідомляли, що за попередніми даними, жертвами теракту стали 29 осіб, 166 поранених. Пізніше, в МВС повідомили про 38 загиблих. Серед них співробітники поліції та двоє цивільних.

Причиною одного з вибухів стала бомба, закладена в автомобілі. Вона вибухнула, коли авто опинилося поруч із автобусом, у якому перебували поліцейські. Другий вибух здійснив терорист-смертник у розташованому неподалік парку. Він підірвав себе після того, як був оточений правоохоронцями.

У МЗС України повідомили, що українців немає серед постраждалих в результаті вибуху в Стамбулі.

Нагадаємо, вибухи у Стамбулі сталися увечері 10 грудня, поблизу стадіону Водафон Арена, через дві години після завершення матчу, в якому зустрілися дві турецькі команди.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: