12 осіб заарештовані в справі про теракт у нічному клубі в Стамбулі

Читать на русском

Поліція Туреччини заарештувала 12 осіб за підозрою в причетності до нападу на нічний клуб в Стамбулі в новорічну ніч, пошук нападника триває.

Поліція Туреччини заарештувала 12 осіб за підозрою в причетності до нападу на нічний клуб у Стамбулі в новорічну ніч, пошук нападника триває.

Про це повідомляє BBC, пише «Слово і Діло».

Віце-прем'єр Туреччини Нуман Куртулмуш заявив, що в поліції є відбитки пальців та опис нападника.

Чиновник пообіцяв, що особистість того, хто стріляв, буде встановлена найближчим часом. «Ми сподіваємося не лише знайти терориста, а й встановити його зв'язки та людей, які надавали йому підтримку ззовні та всередині клубу», – заявив Куртулмуш.

Названий підозрюваний у скоєнні стамбульського теракту: ним може бути виходець із СНДВідповідальність за теракт у нічному клубі в Стамбулі взяла на себе «Ісламська держава», турецька влада підозрює громадянина однієї з пострадянських республік.

Нагадаємо, в ніч на перше січня невідомий відкрив стрілянину в нічному клубі. В результаті 39 людей загинули й близько 70 отримали поранення.

Поліція Туреччини оприлюднила відео й фотографії людини, яка, за їхніми даними, є нападником. У МВС не уточнили, де й коли були відзняті ці кадри.

Турецькі ЗМІ з посиланням на свої джерела в поліції стверджують, що нападник міг бути з Узбекистану або Киргизстану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: