Тандіт розповів, як іде підготовка передачі 15 полонених в ОРДЛО

Читать на русском
У робочій групі з обміну полоненими ЛНР заявили про передачу Україною в ОРДЛО 15 осіб в односторонньому порядку.

Підготовка до передачі в ОРДЛО 15 осіб в якості доброї волі триває і перебуває на фінішній стадії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«Можу сказати, що ми на фінішній прямій, готуємося до цієї операції для того, щоб передати туди як знак доброї волі 15 осіб, які є в списках з боку ОРДЛО», – сказав він.

Відзначимо, що керівник робочої групи з обміну полоненими «ЛНР» Ольга Кобцева заявила про передачу Україною в ОРДЛО 15 осіб в односторонньому порядку.

У штабі АТО прояснили ситуацію з двома службовцями ЗСУ, полоненими біля ЗолотогоДвоє військовослужбовців Збройних сил України, які були захоплені бойовиками «ЛНР» біля КПВВ «Золоте», були доправлені в Луганськ.

«Завтра в районі Майорська Донецької області з 14:00 до 15:00 за київським часом Україна в односторонньому порядку передає 15 осіб», – сказала вона і додала, що п'ятеро з цих людей віддадуть «ЛНР» і десять – «ДНР».

Нагадаємо, що терористи «ДНР» 27 грудня вранці передали керівнику українського Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимиру Рубану двох полонених жінок.

Раніше перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко заявляла що кремлівські куратори терористів «ЛНР» і «ДНР» штучно зменшують кількість заручників, але вимагають видачі злочинців і амністії для бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: