Добровольці оголосили про початок блокади ОРДЛО

Читать на русском
Добровольці почали блокаду окупованих територій Донбасу через те, що їх ультиматум по звільненню заручників не виконаний.

Добровольці почали блокаду окупованих територій Донбасу через те, що їх ультиматум по звільненню заручників не виконаний.

Про це сьогодні розповів на прес-конференції колишній в. о. керівника штабу батальйону «Айдар» Валентин Лихоліт, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ЛІГА.net.

Зокрема, він пообіцяв не пропускати метал, вугілля, деревину і промислові партії алкоголю і цигарок.

«Ми не будемо обмежувати мирних жителів, які проносять собі їжу – хліб, воду, гречку», – додав Лихоліт.

За його словами, у понеділок на Майдані в Києві буде встановлений мобілізаційний пункт, куди можуть прийти всі бажаючі підтримати блокаду окупованих територій або взяти в ній участь.

Стало відомо, кого Україна передасть бойовикам для початку обміну полоненимиДля того, щоб почати процес обміну полоненими, українська сторона погодилася передати бойовикам 15 осіб.

Другий командир батальйону Донбас Анатолій Виногродський повідомив, що багато ветеранів та волонтерів АТО готові приєднатися до акції.

Він зазначив, що ініціатори акції вимагають звільнення не тільки тих заручників, які значаться в офіційних списках, але і тих, хто в офіційні списки не включений, проте за інформацією, наявною у учасників добровольчих батальйонів, знаходиться у полоні.

Нагадаємо, 16 грудня бійці добровольчих батальйонів заявили, що якщо протягом семи днів усі українські військовополонені не будуть звільнені терористами, добровольці почнуть тотальну блокаду окупованих територій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: