З початку року СБУ розкрила 11 терористичних актів

Читать на русском
Затримано 56 учасників терористичних та диверсійно-розвідувальних груп, причетних до підготовки або вчинення теракту.

Служба безпеки України розкрила з початку року 11 терористичних актів, що супроводжувалися підвищеною небезпекою для життя і здоров'я людей, в результаті застосування вибухових пристроїв.

Про це свідчать результати окремих напрямків роботи СБУ, опублікованих на сайті відомства, передає «Слово і Діло».

«Всього з початку року знищено 15 вибухових пристроїв, призначених для вчинення терористичного акту. Встановлено 110 і затримано 56 учасників терористичних та диверсійно-розвідувальних груп, причетних до підготовки або вчинення терористичного акту. Розкрито 11 терористичних актів, що супроводжувалися підвищеною небезпекою для життя і здоров'я людей, в результаті застосування вибухових пристроїв», - йдеться в результатах.

У Києві СБУ спіймала на хабарі державного виконавцяСпівробітники столичної СБУ спіймали на отриманні хабара державного виконавця служби Мін'юсту.

Крім того, зазначається, що було розшукано 168 виконавців анонімних загроз терористичного характеру. Розпочато 143 кримінальних виробництва проти «телефонних терористів».

Також виявлено понад 100 і затримано 46 осіб, причетних до діяльності міжнародних терористичних і релігійно-екстремістських організацій.

Нагадаємо, Служба безпеки України виявила 247 кібератак, об'єктами яких були сайти дипломатичних установ, правоохоронних структур, об'єктів інфраструктури.

Раніше в Службі безпеки України володіють інформацією про 27 українських військовослужбовців, що прийняли сторону самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» після перебування в полоні бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: