Кличко звільнив очільника «Київтранспарксервісу» за недоплати до Бюджету

Читать на русском
Сьогодні під час засідання Антикорупційного ради мер Києва Віталій Кличко звільнив директора Київтранспарксервісу Артема Шамрая.

Міський голова Києва Віталій Кличко звільнив Артема Шамрая з посади директора КП «Київтранспарксервіс».

Про це він заявив під час засідання Антикорупційного ради, повідомляє «Укрінформ», передає «Слово і Діло».

«Я не хочу, та й немає часу більше робити експерименти. У цій сфері велика корупція, і, на жаль, корупція пов'язана з людьми, які працюють в цій сфері ... Я зараз хочу передати акт за результатами перевірки, яка була зроблена. Звільняю вас з цієї посади - директора комунального підприємства «Київтранспарксервіс» у зв'язку з втратою довіри», - сказав Кличко.

Попри обіцянку Кличка, протяжність велодоріжок не була збільшенаНезважаючи на обіцянку київського міського голови Віталія Кличка, протяжність столичних велодоріжок не була збільшена.

За його словами, акт за результатами перевірки діяльності Шамрая передано до прокуратури міста Києва. Мер додав, що найближчим часом буде призначено конкурс на цю посаду.

Крім того, Кличко ініціював відкриття дисциплінарного провадження стосовно заступника голови КМДА Іллі Сагайдака та директора департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергія Майзеля.

Раніше Кличко заявляв, що ініціатива Кабінету міністрів про внесення змін в основні нормативні акти, що регулюють діяльність автостанцій в Україні, нашкодить пасажирам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: