Аваков розповів, коли стане відоме ім'я нового очільника Нацполіції

Читать на русском
Комісія в конкурсному відборі відбере 2-3 претендентів, а вирішальне слово буде за міністром.

15 грудня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оголосив консультативний конкурс на посаду керівника Національної поліції.

Про це він заявив під час спілкування з журналістами, передає телеканал «112 Україна», передає «Слово і Діло».

Процедуру проведення конкурсу обіцяють оприлюднити до 8 січня 2017 року. А в лютому 2017 року Аваков розраховує назвати ім'я нового керівника.

«Процедура відбору буде складатися з конкурсних тестів, значно більш виважнених, ніж ті, які ми застосовували при відборі до Нацполіції. Там буде і поліграф, і співбесіди, і більш розвинені ситуації, починаючи з бачення напрямків – від кримінального до боротьби з кіберзлочинністю. Після цього комісія ухвалюватиме рішення, хто гідний бути головою Нацполіції, одну-двох-трьох осіб представлять мені для ухвалення рішення. Якщо людина відповідає моєму розумінню ситуації, я подаю кандидатуру до Кабміну й ми отримуємо нового очільника поліції», – розповів голова МВС Арсен Аваков.

Нагадаємо, раніше виконувач обов'язків голови Нацполіції Вадим Троян заявив, що не підтримує відставку керівника поліції Києва Андрія Крищенка через трагедію в Княжичах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: