Обіцяні Аваковим «кіотські» авто так і не доїхали до Нацполіції

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ провалив обіцянку щодо постачання до кінця осені автомобілів Mitsubishi Outlander для Національної поліції.
Патрульне авто Miysubishi OutlanderФото: autocentre.ua

У Національній поліції так і не отримали обіцяних міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим автомобілів Mitsubishi Outlander, які мали надійти в розпорядження правоохоронців до кінця осені.

Відповідну обіцянку Аваков дав 15 липня цього року, нагадує «Слово і Діло».

Анонсуючи отримання нових японських автівок, міністр уточнив, що йдеться про машини, які Україна має отримати за Кіотським протоколом до 30 листопада. При цьому до кінця року Аваков планував завершити розподіл автомобілів між підрозділами.

Однак 29 листопада стало відомо, що компанія «Ніко», яка виграла тендер на поставку Mitsubishi Outlander для патрульної поліції, анонсувала їх надходження лише в 2017 році. Зважаючи на те, що визначений Аваковим термін виконання обіцянки спливає сьогодні й, найімовірніше, буде продовжений щонайменше на кілька місяців, «Слово і Діло» надає їй статус «не виконано».

Таким чином, Арсен Аваков, маючи в активі 80 виконаних обіцянок проти 45 невиконаних, посідає дев’яте місце в рейтингу членів Кабінету міністрів України.

Додамо, що 22 листопада НАБУ встановило особу чергового підозрюваного в справі щодо розкрадання «кіотських» грошей.

Обещанные Аваковым «киотские» авто так и не доехали до НацполицииSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: