Найєм не проти взяти участь у конкурсі на посаду голови Нацполіції

Читать на русском
Народний депутат України Мустафа Найєм готовий взяти участь у конкурсі на посаду керівника Національної поліції України.
Мустафа Найем

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм підтверджує, що має намір обійняти посаду голови Національної поліції України.

Про це він розповів у інтерв'ю на телеканалі «Рада», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «24 канал».

За словами Найєма, потрібно спочатку дочекатися оголошення офіційного конкурсу, щоб дізнатися про його умови.

«У разі, якщо буде оголошений конкурс, це залежить від того, коли він відбудеться. Тому що до 1 січня в нас одні умови, після 1 січня – інші умови, так передбачено законодавством. По-третє, я думаю, що це дуже відповідальна історія, й людина, яка піде на цю посаду, – це така «маленька Голгофа», – заявив він.

На думку нардепа, перед новим очільником Нацполіції постануть серйозні виклики в зв'язку з громадською безпекою й криміногенною ситуацією. Найєм підтвердив, що бажання обійняти крісло Деканоїдзе в нього таки є.

«Чи є мене такі бажання? Так, є. Якщо буде оголошений конкурс і дозволятимуть умови конкурсу, я буду балотуватися. Я хотів би, щоб це було зважене рішення, але якщо знайдеться людина, яка буде, на мою думку, більше відповідати цій посаді, я його підтримаю», – запевнив політик.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував проведення консультативного конкурсу на посаду голови Нацполіції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: