Керрі приїхав до Німеччини для обговорення ситуації в Україні

Читать на русском
Очільник американської дипломатії Джон Керрі 4-5 грудня проведе переговори в Берліні з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром щодо низки регіональних та глобальних питань.

Державний секретар США Джон Керрі 4-5 грудня проведе переговори в Берліні з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром щодо низки регіональних та глобальних питань, включаючи ситуацію в Україні.

Про це повідомляється на сайті Держдепартаменту США, передає «Слово і Діло».

6-7 грудня Керрі відправиться в Брюссель, щоб бути присутнім на зустрічі міністрів закордонних справ НАТО.

Керрі пообіцяв відповісти на російські кібератакиОчільник американського Держдепу Джон Керрі розповів, чи дасть відповідь США на російські кібератаки та в які терміни.

7-8 грудня Керрі поїде в Гамбург для участі в Раді міністрів ОБСЄ. Він проведе зі своїми колегами з 57 країн-учасниць організації зустрічі, присвячені дотриманню зобов'язань щодо прав людини та військової безпеки.

Нагадаємо, що Німеччина є однією з країн-учасниць «нормандського формату» переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Напередодні відбулася зустріч очільників МЗС цих країн у Мінську, на якій мали узгодити «дорожню карту» виконання Мінських угод, але вона завершилася безрезультатно.

У листопаді повідомлялося, що ситуація в Україні та Європі буде одним із пріоритетів діяльності держсекретаря США Джона Керрі в найближчі два місяці, під час так званого перехідного періоду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: