У Києві нарахували понад 600 точок нелегального продажу автомобільного газу – КМДА

Читать на русском
Більшість встановлених нелегальних АГЗС не дбають про безпеку і є потенційно вибухонебезпечними.

У Києві налічується близько 420 нелегальних АГЗС (автомобільних газозаправних станцій) і 203 АЗС, на яких нелегально встановлені газові модулі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель за результатами засідання робочої групи, передає «Слово і Діло».

«Наразі в Києві налічується близько 420 нелегальних АГЗС та 203 АЗС, на яких нелегально встановлені газові модулі. Вони становлять небезпеку i для киян, і для інфраструктурних об'єктів міста», – пише він.

Ціна літра бензину на деяких АЗС сягнула долара за літр – «Нафторинок»З 14 по 17 жовтня 2016 року національні і регіональні оператори ринку нафтопродуктів підвищили роздрібну вартість бензинів і дизельного палива на 10-51 коп./л.

Більшість встановлених нелегальних АГЗС не дбають про безпеку і є потенційно вибухонебезпечними. Радіус ураження від вибуху становить до 18 метрів.

Раніше «Слово і Діло» розповідало про схеми нелегальної торгівлі скрапленим газом та дизпаливом.

Нагадаємо, що Антимонопольний комітет України оштрафував нафтотрейдерів на 204 млн 325 тис. 103 грн за узгоджені дії на ринку палива.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: