У Києві ліхтарі вуличного освітлення переведуть на світлодіодні лампи – КМДА

Читать на русском
Установка енергозберігаючих світлодіодних ламп дозволить заощаджувати близько 60 відсотків розрахованого бюджету.

Київська міська державна адміністрація виділила в міському бюджеті-2017 200 млн грн на модернізацію вуличного освітлення – заміну ламп розжарювання на світлодіодні лампи.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель, передає «Слово і Діло».

«Програмою соціального та економічного розвитку Києва на 2017 рік передбачено близько 200 мільйонів гривень на відновлення зовнішнього освітлення міста», – пише він.

За його словами, встановлення енергозберігаючих світлодіодних ламп дозволить заощаджувати близько 60% розрахованого бюджету.

Бессарабська площа в Києві стане пішохідноюДепартамент транспортної інфраструктури Київської міськадміністрації готує Бессарабську площу до роботи в пішохідному режимі у вихідні та святкові дні.

«Це значніою мірою економія не лмше для підприємства, але й для всього міста, особливо з огляду на нинішню тенденцію до збільшення тарифів», – підтвердив директор департаменту.

Нагадаємо, що 22 січня 2015 року, перебуваючи в Давосі, мер столиці Віталій Кличко заявив, що в Києві збираються втілити проект із впровадження енергозберігаючих технологій у вуличному освітленні.

7 липня 2016 року Кличко заявив, що до кінця року на 260 пішохідних переходах міста буде встановлено освітлення, яке працюватиме вночі. Міський голова підкреслив, що на реалізацію проекту міська влада виділила 20 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: