Ціна літра бензину на деяких АЗС сягнула долара за літр – «Нафторинок»

Читать на русском

WOG та ОККО повторно підвищили ціну бензину на 50 копійок. Ціна преміального А-95 в них перевищила 25 грн за літр і досягла рівня в 1 долар США.

З 14 по 17 жовтня 2016 року національні та регіональні оператори ринку нафтопродуктів підвищили роздрібну вартість бензинів і дизельного палива на 10-51 коп./л.

Зростання вартості спостерігалось як у великих операторів ринку, так і в регіональних, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані щоденного цінового моніторингу ринку нафтопродуктів консалтингової компанії UPECO.

Таким чином, станом на 17 жовтня, середні ціни на бензини і дизельне паливо в Україні зросли на 14-20 коп./л. Так, для А-92 середня вартість становить 21,93 грн/л, А-95 – 22,59 грн/л, А-95 Преміум – 24,00 грн/л і ДТ – 19,71 грн/л.

У мережах АЗС, таких, як WOG та ОККО, ціна палива повторно зросла на 50 копійок за літр. Ціна преміального А-95 у них перевищила 25 грн за літр і досягла рівня в 1 долар США.

Нагадаємо, 13 жовтня WOG і ОККО першими підвищили вартість бензинів і ДТ на 50 коп./л.

«Укргазвидобування» розпочало перші біржові торги бензином класу «Євро-5»ПАТ «Укргазвидобування» провело перші електронні біржові торги з продажу нафтопродуктів на торговому майданчику ТБ «Українська енергетична біржа».

Курс НБУ української гривні до долара США сьогодні становить 25,78 грн/дол.

Як раніше повідомлялося, Шебелинський газопереробний завод почав виробництво бензину А-95, який відповідає європейському стандарту екологічності «Євро-5» після виконання проектів з модернізації.

15 вересня ПАТ «Укргазвидобування» почало роздрібні продажі бензину А-95 «Євро-5» виробництва Шебелинського ГПЗ, який входить в структуру компанії, на своїх АЗС у Харкові.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: